De zomer staat voor de deur.
Zin in 'n zwoele avond improvisatietheater?

Zomer is een keuze!

Met de zomer voor de deur speelt Markering Ontbreekt een zwoele avond improvisatietheater.

Maar goed: zomer... zoeken we de zon op, in een zweterige caravan, met een badje in de tuin of met de gordijnen dicht en de ventilator op 10? Dit soort zielsverscheurende dilemma's zijn inspiratie voor improvisatie zoals je die van Markering Ontbreekt gewend bent. Grappig, schrijnend, herkenbaar of onvoorspelbaar.

Neem samen een kijkje in de levens van gewone mensen onder ongewone omstandigheden. in de intieme sfeer waar de Kunstmaan garant voor staat.

Entree: €5,-
Let wel: je kunt niet pinnen bij de Kunstmaan, dus zorg dat je wat cash in je heupbuideltje hebt! En vergeet je paspoort niet, niemand weet in welke uithoek van de wereld we verzeild raken.

Reserveren is noodzakelijk vanwege de capaciteit van de locatie.

 

Locatie: Kunstmaan, Stedekestraat 72 Tilburg
Datum: donderdag 02 juli 2015
Aanvang: 20:30 uur
Entree: €5,-
Reserveren:  Via formulier
Zie ook: facebook.com

Lid van Facebook?

Deel dit Facebook-event!Met vriendelijke groeten,

Markering Ontbreekt
Koen Bakx, Linda van Boxtel, Wendy Fok, Céfas Hoofs, Roel Kox, Paul Lutgerink, Sanne NagtzaamJe ontvangt deze nieuwsbrief, omdat je staat ingeschreven op de mailinglist van Markering Ontbreekt. Wil je onze e-mails voortaan niet meer ontvangen, klik dan hier om je uit te schrijven. Mocht je nog iemand kennen, die wellicht in deze voorstelling geïnteresseerd is, stuur deze mail dan vooral door...

*|REWARDS|*