Theater op maat

De acteurs van Markering Ontbreekt zijn stuk voor stuk zeer getalenteerde spelers, die wijd en zijd hun theaterervaring op hebben gedaan.

Markering Ontbreekt heeft zich gespecialiseerd in theatrale improvisatie, vergelijkbaar met het programma “de vloer op” van de NPS. Naar aanleiding van een korte inleiding spelen de acteurs van Markering Ontbreekt een geïmproviseerde, korte, voorstelling. Hoewel ze niet vies zijn van een goed getimede grap, weten ze te boeien met een serieus staaltje theater, waarbij inhoud de boventoon voert.

Het stokpaardje van Markering Ontbreekt is de “Lange Impro”, een terplekke volledig gecreëerde voorstelling van gemiddeld vijftien tot dertig minuten. Enkel gewapend met hun ervaring, een dosis lef en hun intuïtie, schotelen zij u een volledige voorstelling voor.

Deze theatrale zevenklapper is redelijk uniek in Nederland!

Wat kan Markering Ontbreekt voor uw bedrijf of instelling betekenen?

Intermezzo’s

U wilt graag een (aantal) actuele themagerelateerde intermezzo’s in uw programma? Markering Ontbreekt kan u van dienst zijn, door hyperactuele sketches van vijf tot tien minuten te improviseren, die inhaken op het onderwerp van bijvoorbeeld uw lezing of debat. Belangrijke onderwerpen kunnen van tevoren besproken worden en Markering Ontbreekt verdiept zich graag in het thema van uw programma.

Cases behandeling (geen rollenspel)

Door middel van een geduchte voorbereiding en ruggespraak met u en uw team, kunnen de spelers doormiddel van spel, misverstanden op de werkvloer, confrontaties met klanten of cliënten, of miscommunicatie tussen opdrachtgevers of -nemers aan de kaak stellen. “zo hoort ’t niet, en zo hoor ’t wel spel”, geeft het verkeerde en vervolgens het juiste voorbeeld. Een milde wijze om problemen aan te duiden en op te lossen.

Een luchtige onderbreking

Wellicht wilt u uw (personeels)feest van een snufje theater voorzien? Markering Ontbreekt speelt graag voor u! Leuke korte sketches (des gewenst gerelateerd aan uw bedrijf of instelling) Wellicht een originele toevoeging aan het programma!

U vraagt; wij spelen!

De mogelijkheden zijn eindeloos. Moet het publiek actief bij de voorstelling worden betrokken? Kan! Desnoods spelen ze. Of wilt u juist dat het publiek heerlijk passief kan genieten van een sterk staaltje improvisatie? Kan ook! En alles er tussen in.

Neem voor meer informatie contact op met Koen Bakx, telefonisch: 06 - 29462187 of per e-mail: Turn on JavaScript!